Greger är ute och äter gräs!

I dag släppte jag ut Greger på grönbete. Fjärde sommaren tror jag att det måste vara.
För er som inte hänger med så är Greger våran gräsklippare, en automower. Ett av mina bättre inköp skulle jag tro för gräsmattan blir så jäkla fin när den har fått klippa ett par veckor. Och så slipper man ju knuffa den framför sig också =).

automower

2 thoughts on “Greger är ute och äter gräs!

 1. Hej

  Är lite inne på att skaffa en Automover. Har tröttnat att lägga 1,5h per vecka på gräsklippning. Men undrar lite hur din gräsmatta ser ut. Har en gammal gräsmatta med mycket mossa så undrar om klipparen klarar detta?
  Tacksam för svar.
  /Mathias

 2. Hej Mathias!
  Jag hade själv ganska mycket mossa innan jag skaffade automovern men nu är gräsmattan hur fin som helst!
  Ge gräsklipparen lite tid så kommer nog din mossa att försvinna också. Jag tror att jag la ut något som heter stroller mossa för att ta död på den värsta mossan innan jag skaffade automovern men det behövs säkert inte egentligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *