Zlatan (Robin) är inte nöjd med mitt jobb

I filmen jag hittade på Youtube idag ser vi Zlatan (Robin Paulsson) testa bowling och påstår att banorna lutar….. jag lovar….. de lutar inte!

Bowlinghallen i filmen är Sveriges största bowlinghall, Big Bowl i Malmö.
Bowlinghallen har 40 banor som vi renoverade med nya laminatbanor sommaren 2005 då jag jobbade på VBS Bowling.

Mina minnen från renoveringen i Malmö är att vi hade hyrt in en flyttfirma som skulle bära ner de nya banorna ner i hallen, så att vi kunde fokusera på att installera dem. Det kom c:a 10 pigga flyttkillar den första dagen, andra dagen var de kanske bara 8 stycken och så fortsatte det tills vi själva fick bära en hel del. Banorna är jäkligt tunga och otympliga samt att det också var en trång och brant trappa de skulle bäras ner för, så det kasnke inte är så konstigt att de blev trötta.
Jag fyllde 24 under tiden också vilket vi firade med att bowla!? och sedan en rejäl utekväll.

Ett annat kul minne är att under min 2 första veckor i Malmö hittade Malin vårt blivande hus på nätet, hon åkte iväg och kikade på det och blev helt fast. När jag kom hem åkte vi och tittade på det tillsammans och bestämde oss för att lägga ett bud. Under mitt andra arbetspass i Malmö blev det klart att vi vann budgivningen och vi skrev papper via fax mellan Kinna och Malmö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *